Traditiegetrouw wordt tijdens het IFFR in Groningen de prijs voor Beste Groninger Film uitgereikt. Op deze avond bepaalt de vakjury de winnaars van Beste Groninger Film 2018. Deze feestelijke jubileumeditie wordt gepresenteerd door Hadassah de Boer.

De vakjury bestaat uit: Hugo Metsers (acteur, regisseur én coach in de filmwereld en oprichter en directeur van Stichting faaam, een nationaal erkende opleiding in camera-acteren), Erik Wijnholds (hoofdredacteur Dagblad van het Noorden), Saskia Diesing (filmregisseur en scenarioschrijver en winnaar Gouden Kalf beste regie 2014 voor haar film Nena) en Jorine Witte (medeoprichter van de openluchtbioscoop Zienemaan en Sterren en secret cinema Kino Klandestino).

De winnaars van Beste Groninger Film in iedere categorie ontvangen 1.000 euro huurtegoed bij Cine Media Groep en de winnaar van de OOG TV Talent Award ontvangt 500 euro. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Cine Media Groep en OOG TV.

Kun je de prijsuitreiking niet bijwonen? De avond wordt ook live uitgezonden op OOG TV.

Alle genomineerden bekijken >>

Misschien vind je deze IFFR-films ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.