Multiculturele ontmoetingsochtend

Het Praathuis brengt vrouwen van allerlei culturen met elkaar in contact. Onder het genot van een kopje koffie of thee kom je samen met vrouwen uit allerlei culturen om gezellig met elkaar praten en leuke activiteiten ondernemen. Elkaar leren kennen en ondertussen de Nederlandse taal oefenen staat centraal. In het Praathuis is ook aandacht voor dingen die spelen in de maatschappij, zoals politiek, opvoeding en emancipatie. 

Agenda

Donderdag 24 januari
10:00 tot 11:30
Bibliotheek Ten Boer
Donderdag 31 januari
10:00 tot 11:30
Bibliotheek Ten Boer

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Huiskamercafé
  • Event
vrijdag 25 januari 10:00 - 12:00

Huiskamercafé

Klik  & Tik Ten Boer
  • Workshop
woensdag 30 januari 09:30 - 11:30

Klik & Tik Ten Boer

Voorlezen in de bieb
  • Workshop
vrijdag 25 januari 15:00 - 15:30

Voorlezen in de bieb

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.