All Inclusive

Op zaterdag 8 juni organiseert de Rijksuniversiteit Groningen de Nacht van Kunst & Wetenschap, met als thema: All Inclusive. Tijdens deze Nacht ga je op een reis vol verrassende ontmoetingen tussen kunst en wetenschap. Van prominente sprekers op het gebied van wetenschap tot vooruitstrevende kunstenaars die hun werk met de bezoekers delen. Een heel etmaal kunnen bezoekers genieten van lezingen, workshops, tentoonstellingen, debatten, muziek, theater, dans en voorstellingen op bijzondere locaties in het centrum van Groningen.

In het Groninger Forum

De bibliotheek van het Groninger Forum is een van de bijzondere locaties waar een deel van het programma plaatsvindt. Geniet hier van diverse lezingen, wetenschap en poëzie.

Jeroen van der Most Lezing 20.00 - 20.30 uur Meer info
Suriname in Groningen Panel 20.00 - 20.30 uur Meer info
Aan Tafel Met Marjolein Rover Host 20.30 - 21.00 uur Meer info
Lilian Zielstra - Dichten met Oma Poëzie 20.30 - 21.00 uur Meer info
Karin Sitalsing Lezing 21.00 - 21.30 uur Meer info
Drag Queen Story Hour Interactief 21.15 - 21.45 uur Meer info
Emma Stomp & Guillaume Pool Interactief lezing 22.00 - 22.30 uur Meer info
Jessica de Abreu Lezing 23.00 - 23.30 uur Meer info
Arnold Veeman Muziek 00.00 - 00.30 uur Meer info
Kraak de rapcode! Muziek wetenschap Doorlopende act Meer info
VR Cinema Interactief Doorlopende act Meer info

Benieuwd naar het volledige programma van De Nacht? Klik dan op de onderstaande button. 

Compleet programma

De Nacht van Kunst & Wetenschap wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en is een initatief van het Akkoord van Groningen, de Hanzehogeschool Groningen, Universitair Medisch Centrum Groningen en Gemeente Groningen.

Agenda

Zaterdag 8 juni
20:00 tot 00:30
Het Buro
€ 12,50

IFTAR vindt plaats in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.