Kom naar ons lunchdebat

Heb je als kiezer, ook na de stemwijzer, nog geen idee op wie je gaat stemmen kom dan maandag 18 of dinsdag 19 maart naar het Groninger Forum voor een levendig lunchdebat. Ontmoet de lijsttrekkers en luister naar hun standpunten over de belangrijkste Groningse thema’s. Beide debatten wordt live uitgezonden op OOG Radio.

Oude Boteringestraat 18 | 12.00 - 13.00 uur | Gratis toegang

In samenwerking met OOG Radio.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.