Het leukste festival voor lezers en schrijvers

Voor de tiende keer zal Het Grote Gebeuren het Groninger Forum op zijn grondvesten doen schudden. Dat doen we met Liefde & aardbevingen, de nieuwe roman van Jan Mulder die bij ons gepresenteerd zal worden. Toon Tellegen voert ons met Hemels en vergeefs mee in zijn werk en de Britse opkomende ster Imogen Hermes Gowar zal bij ons haar eerste Nederlandse optreden geven. Bovendien komen Jeroen Olyslaegers, Kristien Hemmerechts, Aafke Romeijn en Marek Šindelka naar Groningen. We blikken ook terug op het leven van M. Vasalis en presenteren de letterenkaart Leesbaar Groningen.

Het Grote Gebeuren is een festival van Stichting Literaire Activiteiten Groningen (SLAG), en wordt georganiseerd in samenwerking met het Groninger Forum.

Kijk voor het volledige programma op hetgrotegebeuren.nl.

Tickets

Kaarten zijn zowel online als bij de kassa van het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18 verkrijgbaar. 

Voorverkoop

€ 19,50 / Bibliotheekleden € 15,- / Studenten € 10,-

Aan de deur

€ 25,- / Bibliotheekleden € 20,- / Studenten € 15,-

Literair Karaoke

Bijzonder trots zijn we dat we de grote volkszanger Bert Wabbe mogen verwelkomen op Het Grote Gebeuren 2018. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste album Poëziealbum waarmee hij bekende Hollandse gedichten nieuw leven inblaast. Zing zaterdag mee met jouw favoriete gedicht tijdens de Grote Karaoke Show!

Misschien vind je dit ook leuk

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 22 november 12:15 - 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.