Esmé van den Boom (huisdichter van de RUG 2016-2017) leert je in drie workshops het juiste boek voor je (klein)kind uitzoeken én voorlezen. Voorlezen is belangrijk, vergroot de woordenschat, maakt het lezen makkelijker én is ook nog eens leuk! 

Workshopdata

Bibliotheek Data
De Wijert woensdag 6, 13 en 27 februari
Beijum donderdag 28 februari, 7 en 14 maart
Hoogkerk woensdag 6, 13 en 27 maart
Vinkhuizen vrijdag 8, 15 en 22 maart
Lewenborg dinsdag 19, 26 maart en 2 april
Selwerd donderdag 21, 28 maart en 4 april

Deelname is gratis, maar bestel hieronder wel online je kaart, zodat we weten wie er langs komen!

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.