Samen met workshopleider en kunstschilderes Josien Choy hou jij je een hele ochtend bezig met de kunst van aquarelleren in impresssionistische stijl. De workshop staat in het teken van het voorjaar.

Prijs €5,-  incl. koffie en thee | kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de balie van Bibliotheek Ten Boer tussen 14.00 tot 17.30 uur | er is plaats voor 12 deelnemers

 

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.