Schrijver worden in één dag, denk je dat jij dat kunt? Volgens Charlotte Mutsaers, schrijfster, winnaar van de AKO literatuurprijs in 2010 en jouw docent voor deze vier uur durende workshop, hangt het er ook vanaf of jij je zo voelt. Ze zegt hierover: ‘Zelf voelde ik me al schrijver toen ik nog nooit iets geschreven had. Dat gevoel lijkt me onontbeerlijk want wie zaait wil oogsten en daarvoor is een vruchtbare bodem nodig. Voor we gaan zaaien, moeten we dan ook eerst de akker ploegen.’ Om zelf je akker om te ploegen kun je tijdens de workshop op zoek gaan naar het antwoord op vragen als: ‘Waarom wil ik schrijver worden?’ en ‘Vind ik reflectie over mijn eigen of andermans reilen en zeilen belangrijk?’ Mutsaers brengt je tijdens de workshop de belangrijkste onderdelen van het schrijversvak bij en natuurlijk ga je ook zélf aan de slag met schrijven, onder haar bezielende leiding.

Docent Charlotte Mutsaers
Duur 1 x 4 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Agenda

Zaterdag 16 februari
12:00 - 16:00 Uitverkocht
1.3 Els Ammanzaal
€ 30,00

Misschien vind je dit ook leuk

Poëzie schrijven
  • Cursus
  • literair
  • poëzie
donderdag 14 maart 19:00 - 22:00

Poëzie schrijven

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.