Leer schrijver worden in één dag. Het zal je verbazen wat je allemaal al kunt. Schrijfster Jannah Loontjens brengt je tijdens de workshop van vier uur de belangrijkste onderdelen van het schrijverschap bij. Aan de hand van hoogtepunten uit de literatuur ontdek je waarom goede verhalen ons vermaken, ontroeren of spannend zijn. En natuurlijk kijkt de docent graag met je mee naar je eigen werk.

Docent Jannah Loontjens
Duur 1 x 4 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Groninger in een dag
  • Workshop
  • poëzie
zaterdag 2 maart 12:00 - 16:00

Groninger in een dag

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.