Rapper Sjef Weller leert je in één dag rapper worden. Tijdens de workshop, die vier uur duurt, komen de belangrijkste onderdelen van het rappersambacht voorbij. Aan de hand van hoogtepunten uit de hiphop zien we waarom goede rap je raakt, vermaakt en niet meer loslaat. En natuurlijk wordt er door rapper Sjef Weller ook gekeken naar je eigen rijm- en flowkunsten.

Docent Sjef Weller
Duur 1 x 4 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Electro-Dichter in een dag
  • Workshop
  • muziek
  • poëzie
zaterdag 23 februari 12:00 - 16:00

Electro-Dichter in een dag

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.