Leer hoe je kinderen op een fijne en snelle manier aanzet tot gezonde gevoelsverwerking. Je docent is Bo Sijpkes, schrijfster van het kinderboek Doris Dorpsuil en de bedenker van de achterliggende vier-stappen methode. Tijdens deze avond leer je dus rechtstreeks uit de bron in vier simpelestappen écht contact maken met een kind. Rijkdom voor ouders, verzorger én professionals, maar vooral ook heel erg fijn voor het kind zelf.

Het boek Doris Dorpsuil wordt door kinderpsychologen, pedagogen en ouders online beloond met 5 sterren. Grijp nu je kans en geef jezelf deze mooie avond cadeau.

Docent Bo Sijpkes
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 3 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.