Moi! Een Groninger verschilt in heel veel opzichten van een Fries of een Limburger. Zo is er de taal, het accent, maar ook de gemoedstoestand. Leer Groninger zijn in één dag, van dichter en docente Fieke Gosselaar, tijdens deze vier uur durende workshop. Het zal vooral gaan over de taal, het Gronings, in gedichten en verhalen. Ontdek hoe mooi het Gronings is en hoe jij dat zelf het best op papier kunt zetten. Wie weet wat voor prachtig gedicht of verhaal je mee naar huis neemt.

Docent Fieke Gosselaar
Duur 1 x 4 uur

Algemene cursusinformatie

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.