Ontpop jezelf tot Electro-dichter in één dag, het kan echt! Nieuwsgierig wat je dan precies gaat doen? Je moet het zelf ervaren maar de docenten, Hans Hoeverloo & De Ridderbaas, willen bereiken dat het lichaam wil gaan dansen, terwijl de geest in de knoop raakt. Je gaat aan de slag met het maken van Electrobeats en gedichten. Muziek en woorden combineren dus. Gooi jezelf overboord en laat de te gekke docenten jouw reddingsboei zijn. Tijdens een dolle workshop van vier uur laten we je kennismaken met onze manier van werken. Dat betekent creëren vanuit de wetten van het toeval. Dichten vanuit de kosmos van een idioot. Doe je feestkleed aan, zet je denkhoed op en maak je klaar voor onvergetelijk veel plezier!

Docenten Hans Hoeverloo & De Ridderbaas
Duur 1 x 4 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Dichter van geluk
  • Talk
  • literair
  • poëzie
donderdag 9 mei 12:15 tot 13:15

Dichter van geluk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.