Ervaar hoe het is om in één dag tekstdichter te worden, het kan echt! Tijdens deze workshop van vier uur komen alle belangrijkste onderdelen van het tekstdichterschap voorbij komen. Zelfs de geldzaken worden niet onbesproken gelaten. Aan de hand van verschillende hoogtepunten uit de liedkunst zien we hoe en waarom gezang kan ontroeren, verwonderen of vermaken. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. De docenten, echte beroepsprofessionals, kijken graag met je mee naar je eigen werk.

Jan Boerstoel en Ivo de Wijs, de docenten voor deze workshop, zijn samen goed voor 100 jaar liedteksten schrijven. Ze schreven liedjes voor uiteenlopende groepen: voor cabaret en musical, voor kinderen en volwassenen, voor mannen en vrouwen, voor grote en kleine namen, voor theaterprogramma’s en televisieshows.

Docent Jan Boerstoel & Ivo de Wijs
Duur 1 x 4 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Groninger in een dag
  • Workshop
  • poëzie
zaterdag 2 maart 12:00 - 16:00

Groninger in een dag

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.