In de wereld om ons heen horen we voortdurend mensen dingen beweren, stellingen verdedigen, argumenten geven voor soms de meest absurde overtuigingen. De een beweert dit, de andere dat, maar wie heeft er nu eigenlijk gelijk? En hoe verdedig ik mijn eigen standpunt? Een goed argument kan iemand overtuigen, maar nog belangrijker: wie goed kan argumenteren kan gestructureerd denken. Dit heeft invloed op je perceptie van de wereld en inzichten op allerlei gebieden. Tijdens deze cursus leer je beter argumenteren en waarom dit belangrijk is.

Periode 5 feb t/m 23 apr 2019
Aantal 6 lessen, 05/02, 26/02, 12/03, 26/03, 09/04, 23/04
Docent Timothy Cnossen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Agenda

Dinsdag 5 februari
19:00 - 21:00
Wolters-Noordhoffzaal
€ 85,00

Misschien vind je dit ook leuk

Electro-Dichter in een dag
  • Workshop
  • muziek
  • poëzie
zaterdag 23 februari 12:00 - 16:00

Electro-Dichter in een dag

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.