De Russische literatuur: briljant, meeslepend, onnavolgbaar. In de reeks Daar komen de Russen worden drie literaire grootheden belicht. De eerste in de reeks is Anton Tsjechov, meester van het korte verhaal. Enkele van zijn onvergetelijke verhalen zijn Een trieste geschiedenis en De dame met het hondje.

Docent Lisette Lewin
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 1,5 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Agenda

Maandag 11 februari
20:00 tot 21:30
Wolters-Noordhoffzaal
€ 10,00

Misschien vind je dit ook leuk

Paustovski
  • Cursus
  • literair
  • Russisch
maandag 11 maart 20:00 - 21:30

Paustovski

Ryzhy
  • Cursus
  • literair
  • Russisch
maandag 8 april 20:00 - 22:00

Ryzhy

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.