Ga je op reis naar Spanje? Leer dan in 10 lessen Spaans, zodat je in ieder geval in het Spaans een Sangria kunt bestellen als je op het terras zit! In deze cursus leer je je redden in het Spaans voor de meest voorkomende situaties tijdens je reis.

Bestel het volgende cursusmateriaal, zodat je gelijk in de eerste les kunt starten:
 'Spaans op Stap'
ISBN 9789046905449

Periode 14-01-2019 t/m 25-03-2019
Locatie Oude Boteringestraat
Docent Gorkis Riveras Rivas
Aantal 10 lessen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Agenda

Maandag 14 januari
15:00 - 16:30
1.3 Els Ammanzaal
€ 125,00
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.