Heb je een goed idee voor een film- of tv scenario? Kom het pitchen! Je plan wordt aan alle kanten bekeken en beoordeeld door professionele scenaristen Alma Popeyus en Hein Schütz, onderandere bekend van de Telefilm Gelukszoekers en de RTL-serie Moordvrouw; en door je medecursisten. Op jouw beurt reageer je op de plannen van je lotgenoten; zo leer je in korte tijd wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een origineel en kansrijk scenario.

Docent Alma Popeyus en Hein Schütz
Duur 1 x 5 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.