De Russische literatuur: briljant, meeslepend en onnavolgbaar. In de reeks Daar komen de Russen worden drie literaire grootheden belicht. Als laatste in de reeks gaat het over de legendarische dichter Boris Ryzhy, die veel schreef over liefde en dood en op 26 jarige leeftijd een eind aan zijn leven maakte. Hij groeide op in de industriestad Jekaterinburg, in de Staalschrootwijk, die hij de goudmijn voor zijn poëzie noemde. 

Docent Kees Verheul
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 1,5 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Maandelijks boekentips in je inbox? >>

Maandelijks boekentips in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.