Kom komend voorjaar naar de cursus proza schrijven met schrijver Vamba Sherif en leer waarom originaliteit zo belangrijk is in het schrijven. Ontdek hoe je een verhaal goed opbouwt en hoe je een goede structuur aanbrengt in je verhaal. En wat is de truc voor boeiend schrijven? In deze cursus worden de belangrijkste ingrediënten van een volwaardig verhaal, zoals opbouw, dynamiek en originaliteit, besproken.

Cursusperiode 5 mrt t/m 9 apr 2019
Aantal 6 lessen, 05/03, 12/03, 19/03, 26/03, 02/04, 09/04 
Docent Vamba Sherif

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.