Niks te doen in de vakantie? Leer dan programmeren in een korte tijd én met veel plezier! Kunnen programmeren is voor de toekomst steeds belangrijker. Technologie kom je overal tegen zoals op je mobiel of zelfs bij je speelgoed. Met de programmeertaal Scratch kun je op een eenvoudige manier snel zelf programmeren en je eigen spelletjes maken. Op deze manier is programmeren kinderspel!

Je wordt begeleid door een jonge programmeerdeskundige en samen gaan jullie aan de slag. Met overzichtelijke opdrachten oefen je de verschillende functies van het programma. Na drie workshops heb je deze taal dan goed onder de knie en wie weet heb je je eigen game dan wel gemaakt!

Verzoek: neem je eigen laptop of Chromebook mee. Heb je deze niet, geef dat dan aan, dan zorgen wij ervoor.

Periode 19, 20 en 21 februari 2019
Locatie Oude Boteringestraat 18
Docent Rafayel Gardishyan
Aantal 3 lessen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Misschien vind je dit ook leuk

Lego robots programmeren
  • Kinderactiviteit
woensdag 24 april 15:00 tot 17:00

Lego robots programmeren

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.