De Russische literatuur: briljant, meeslepend en onnavolgbaar. In de reeks Daar komen de Russen worden drie literaire grootheden belicht. Als tweede in de reeks is het is het de beurt aan Konstantin Paustovski. Hij schreef de epische autobiografie Verhaal van een leven, en gelukkig is het boek sinds kort weer verkrijgbaar. 

Docent Wim Hartog
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 1,5 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Misschien vind je dit ook leuk

Ryzhy
  • Cursus
  • literair
  • Russisch
maandag 15 april 20:00 - 21:30

Ryzhy

Hart der duisternis, Joseph Conrad
  • Cursus
  • literair
donderdag 18 april 20:00 - 22:00

Hart der duisternis, Joseph Conrad

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.