Bij deze cursus C1 is er naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en de focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten. De cursus is bedoeld voor hoogopgeleide anderstaligen.

Lesmateriaal:
Nederlands naar perfectie - Emily Palmer en Miranda van 't Wout, Uitgeverij Coutinho (ISBN: 9789046904527)
Let op: De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Periode 15 januari t/m 28 maart 2019
  Je hebt tweemaal per week les op dinsdag en donderdag.
Locatie Oude Boteringestraat 18
Docent Jannie kroes
Aantal 20 lessen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Agenda

Dinsdag 15 januari
14:00 tot 15:30
Fie Werkmanzaal
€ 235,00
Dinsdag 15 januari
20:15 tot 21:45
Fie Werkmanzaal
€ 235,00
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.