Deze cursus is een vervolg op Nederlands als tweede taal (niveau II) en kan ook gevolgd worden door degenen die al een behoorlijke kennis van het Nederlands hebben. Tijdens de cursus wordt een aantal ingewikkelder onderwerpen uit de grammatica behandeld. Hiernaast wordt gewerkt met authentieke Nederlandse teksten. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid. Cursisten die aan minimaal zestien van de achtien lessen deelnemen kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat ontvangen. 

Lesmateriaal:
De sprong (2013) - Maud Beersmans en Wim Tersteeg, Uitgeverij Boom (ISBN: 9789461052872)
Het boek kan besteld worden via www.intertaal.nl
Let op: De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Periode 11 april t/m 27 juni 2019
  Je hebt tweemaal per week les op dinsdag en donderdag.
Locatie Oude Boteringestraat 18
Docent Jannie Kroes
Aantal 18 lessen | 1,5 u | 14.00 - 15.30 uur | 2x p/w

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.