Je verblijf in Frankrijk wordt een stuk plezieriger als je de taal een beetje spreekt. Hoe kun je je eenvoudig redden in de meest voorkomende situaties? Deze cursus helpt je op weg. Daarnaast besteden we aandacht aan allerlei beziens- en wetenswaardigheden van dit prachtige land.

Periode 14-01-2019 t/m 25-03-2019
Locatie Oude Boteringestraat
Docent André Degen
Aantal 10 lessen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Agenda

Maandag 14 januari
13:15 - 14:45
Fritzi Harmsen van Beek
€ 125,00
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.