Aan de hand van verschillende thema’s neemt filosofisch consulent Anneline Mook je mee op ontdekkingstocht door ons denken. De thema’s die behandelt worden zijn: vrijheid, deep ecology, ongehoorzaamheid en handelen. Samen ga je op onderzoek uit naar wat ons bezielt en waarvoor we verantwoordelijk zijn, in zowel je persoonlijke als in de publieke sfeer. 

Periode 28 feb t/m 28 mrt
Aantal 5 lessen > 28/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/5
Tijd 19.45 - 22.00 uur m.u.v. 28/2 > starttijd 19.00 uur
Docent Anneline Mook
Meer informatie over cursus & docent www.filosofiedepraktijk.nl

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.