Heb je al een paar jaar Engelse les gehad of heb je de intensieve cursus niveau I gevolgd? Dan is deze cursus geschikt voor jou. We gaan snel door de lesstof heen. Aan het eind van de cursus hebben we de grammatica doorgewerkt en kun je een redelijk moeilijke conversatie voeren.

Lesmateriaal:
New Headway Elementary (fourth edition), Oxford University Press.
Student’s book (ISBN: 9780194768986)
Workbook with key + ichecker cd-rom (ISBN: 9780194770521)
Let op: De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Periode 21 januari t/m 18 april 2019
  Je hebt tweemaal per week les op maandag en donderdag.
Locatie Oude Boteringestraat 18
Docent Joyce Meijer-Elton
Aantal 24 lessen

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties en check de pagina algemene uitleg taalcursussen voor een uitgebreide uitleg van de niveau-indeling en meer informatie over o.a. het huiswerk.

Agenda

Maandag 21 januari
18:30 - 20:00
J.J.Goeverneurzaal
€ 285,00
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.