In deze workshop brengen we met 3D printen een oude techniek weer tot leven: de lithophane. Nog nooit van gehoord? We leggen je uit hoe jouw foto een lichtdoorschijnende afbeelding wordt én we geven je er direct een introductie les 3D printen bij. Je maakt op een eenvoudige manier kennis met deze techniek en je krijgt een mooie 3D afdruk van je foto mee. In de workshop kun je kiezen of je er een kaarsenhouder of raamhanger van maakt. Het 3D printen duurt altijd even, de print ligt binnen 2 weken na de workshop voor je klaar, mét de benodigde houten onderdelen.

Neem je eigen laptop of Chromebook mee zodat je daar het benodigde software programma op kunt zetten. Heb je deze niet, geef dat dan aan, dan zorgen wij ervoor.

Docent Winand Slingenbergh
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 2 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Fablab Groningen.

Misschien vind je dit ook leuk

Lezing Bauhaus
  • Cursus
  • kunst
zaterdag 6 april 13:00 - 15:00

Lezing Bauhaus

Literaire wandeling
  • Cursus
  • literair
zondag 14 april 14:00 - 15:30

Literaire wandeling

3D Repaircafé
  • Cursus
  • tech
zaterdag 13 april 11:00 - 13:00

3D Repaircafé

Alle cursussen en workshops >>

Alle cursussen en workshops >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.