Er is zoveel mogelijk met een 3D-printer! Maar wat is het precies en hoe werkt het eigenlijk? Je kunt leren hoe je een nieuw handvat voor je schroevendraaier 3D tekent en misschien heeft je magnetron wel een nieuwe knop nodig. We geven je handvatten en informatie hoe je 3D-printen zelf onder de knie kunt krijgen. In dit 3D Repaircafé staat het werken aan ontwerpen en reparaties centraal. Heb jij al een idee van wat je wil, maar geen idee hoe je dat aanpakt? Kom dan ook zeker even buurten. Na deze workshop kun je zelf aan de slag.

Neem je eigen laptop of Chromebook mee zodat je daarop kunt oefenen. Heb je deze niet, geef dat dan aan, dan zorgen wij ervoor.

Docent Winand Slingenbergh
Locatie Oude Boteringestraat 18
Duur 1 x 2 uur

Raadpleeg onze pagina met algemene informatie over betalen, restitutie en vakanties.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Fablab Groningen.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.