Aanschaftip

Heb jij een goed boek, dvd, cd of ander materiaal op het oog, maar kun je deze niet vinden in onze collectie? Doe dan een aanschaftip!

Hoe werkt het?

Als je ons een aanschaftip stuurt, gaan wij op zoek naar jouw gewenste materiaal en zullen we overwegen om deze toe te voegen aan onze collectie. Zo geniet jij binnen de kortste keren van dat ene leuke boek of die spannende dvd!

Stuur ons een mail

Stuur ons een mail, door hier te klikken op: aanschaftip. We hebben de mail al helemaal voor je geschreven, je hoeft alleen nog maar zelf de titel, auteur en je naam in te vullen. En de mail te verzenden natuurlijk!

De link reageert niet

De link werkt alleen als je computer of smartphone verbonden is met je mailbox. Is dit niet het geval? Dan mag je zelf een mail opstellen en deze verzenden naar: aanschafsuggestie@biblionetgroningen.nl.

Zet de volgende informatie in je mail:

Titel:
Auteur:  
Materiaalsoort: (boek/cd/dvd/etc)
Taal:

Hulp nodig?

Heb je nog vragen m.b.t. de aanschaftip? Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een van onze collega's in de bibliotheek. 

Haal meer uit je abonnement >>

Haal meer uit je abonnement >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.