CU

Hé! Ja jij! We zoeken jou

Hé! Ja jij! We zoeken jou

CU@FORUM

Je hebt het vast gezien: het grote, nieuwe gebouw achter de Grote Markt. Het Groninger Forum wordt een mooie plek en ook een fantastisch platform voor jonge schrijvers, videomakers, gamedesigners, graffiti-artiesten, rappers, eventbedenkers en vloggers. Onze speerpunten zijn actualiteit, technologie & populaire beeldcultuur.

We willen het project heel graag samen met jou gaan vormgeven. Dat betekent dat er nog niet heel veel vaststaat en we er samen een mooi project van kunnen gaan maken. Enthousiast geworden? Doe mee!

Meld je nu aan

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar?

Heb jij een creatief brein en wil je meedenken over het programma van het Groninger Forum? Dan zijn we op zoek naar jou! Beginnend met het programma van het International Film Festival Rotterdam in Groningen. En natuurlijk de opening van ons gebouw in september 2019. En alles wat daar tussen in zit! Wat vind jij dat het Groninger Forum mist? Of wat had jij altijd al willen zien in het Groninger Forum? Daar zijn wij benieuwd naar. Bij het Forum zorgt jouw blik op cultuur en ons programma ervoor dat we een gemixt publiek bereiken. Jij hebt lef en weet wat het dagelijkse publiek wil. 

Meld je aan en kom naar de eerste bijeenkomst

Je wordt begeleid door professionals van het Groninger Forum en komt in aanraking met artiesten en schrijvers. De jongeren van CU@FORUM zijn overal te vinden en zijn niet bang om hun stempel ergens op te zetten.

Vrijdag 30 november om 18.00 uur organiseren we de eerste bijeenkomst. Natuurlijk met pizza! Daar krijg je meer informatie over CU@FORUM, dan gaan we ook samen kijken hoe we CU@FORUM gaan invullen, hoeveel tijd je ervoor kunt en wilt vrijmaken en maak je kennis met de mensen achter het Groninger Forum.

Do we CU@FORUM?

Do we CU@FORUM?
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.