Kinderboekenweek

775

Is alweer geweest... en het was fantástisch!

Van 3 t/m 13 oktober hebben alle BFF's, hartsvriendinnen en bloedbroeders tien dagen lang met ons de vriendschap gevierd. Wát een feest!

We hebben bij de Kletscourant gemaakt, de lekkerste crêpes gegeten, onze boeken laten signeren door Jozua Douglas (schrijver van het kinderboekenweekgeschenk 2018), meegezongen én -gedanst met The Teenz en de Grote Vriendschapstest 2018 gedaan.

Tot volgend jaar!

Leuk dat je er was en tot de volgende Kinderboekenweek bij het Groninger Forum in oktober 2019!

981

De Kletscourant

Tijdens het Best*Friends*Forever Festival hebben we de allervetste Kletscourant ooit gemaakt. Je kunt 'm hier downloaden!

Download de Kletscourant (PDF, 8 MB)

Met heel veel dank aan

De Kinderboekenweek is een activiteit van het Groninger Forum met ondersteuning van de studenten van het ROC Menso Alting. Met medewerking van de krantenmaakster Rianne van Duin, de journalisten Lieke van den Krommenacker en Karin Sitalsing, de illustratoren van Rond Collectief en Boekhandel Van der Velde.

Op naar Cinekid! >>

Op naar Cinekid! >>

Nog meer jeugdactiviteiten >>

Nog meer jeugdactiviteiten >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.