Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Info / Studeren
Info

Studeren

Goed voorbereid je tentamens maken?

We hebben studieplekken voor je ingericht in Het Buro op de begane grond, op de 1e én de 2e verdieping van de Oude Boteringestraat. Je ben bij ons uiteraard het hele jaar door welkom, maar tijdens de tentamenperiode van de Hanzehogeschool Groningen breiden we zelfs de openingstijden uit en lopen er Hanzegastheren en -vrouwen rond voor vragen en opmerkingen. Je herkent ze aan een oranje keycord.

Studieperiode + openingstijden

Van maandag 11 juni t/m donderdag 28 juni ben je elke dag van 08.00 - 00.00 uur welkom, en op vrijdag 29 juni van 08.00 - 18.00 uur.

Onze reguliere bezoeker is tijdens deze studieperiode net zo 'vroeg' welkom als de student, maar na de reguliere sluitingstijden hebben we de bibliotheek speciaal voor de studenten gereserveerd (op vertoon van een collegekaart).

Gouden regels

  • Er zijn natuurlijk ook tafels die we graag vrij houden voor reguliere bezoekers. Deze tafels zijn te herkennen aan een bordje met 'dit is geen studieplek'.
  • Ook in Leescafé Belcampo hebben we een studeren-vrije-zone ingericht. Hier is consumptie verplicht.
  • Koffie, een appel of een boterham aan tafel nuttigen? Prima! Maar geen hele maaltijden of je eten aan je tafel bereiden.
  • Afval graag in de daarvoor bestemde afvalbakken.
  • Rookpauze? Niet op het terrein van het de Groninger Forum Bibliotheek. Hou de straat toegankelijk.
  • Neem altijd je collegekaart mee.

 

Je fiets!

Je fiets stal je (gratis) in de bewaakte fietsstalling (even met de trap naar beneden). De fietsenstalling is tijdens deze studieperiode dagelijks geopend van 08.00-00.30 uur en op zondag van 11.30-17.30 uur.

Tip: printen vanaf je eigen device

Je kunt nu printen vanaf je eigen computer of tablet. Stuur documenten vanaf je eigen apparaat naar een van onze printers. Ga naar printen.groningerforum.nl, upload je document en onthoud de printcode. Voer deze code in bij de betaalautomaat, betaal, en je document wordt automatisch geprint.