Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Info / Openingstijden & adres / Locatie Hereplein
Info

Locatie Hereplein

Contactgegevens

Groninger Forum Hereplein | film, debat en eetcafé
Hereplein 73, 9711 GD Groningen (routebeschrijving)
T kassa: 050 368 36 02

Reguliere openingstijden

  * Het eetcafé aan het Hereplein is de hele maand augustus gesloten. Vanaf woensdag 5 september gaat de -stoof- weer aan! 

Aangepaste openingstijden

Oudjaarsdag maandag 31 december: gesloten

De kassa sluit tien minuten na aanvang van de laatste filmvoorstelling. Het café sluit in de regel een uur na het einde van de laatste voorstelling. In verband met de drukte op sommige piekmomenten, adviseren wij u om vooraf te reserveren als u in ons eetcafé wilt dineren (050-3120433, tijdens openingstijden van de kassa). Tijdens festivals als het IFFR in Groningen (begin februari), feestdagen en schoolvakanties kunnen andere openingstijden gelden. Houd hiervoor deze pagina in de gaten. 

Informatie voor minder-validen

Wilt u zeker zijn van een rolstoelplek, neem dan alstublieft van tevoren even contact op (050 368 36 02). We hebben helaas maar 1 rolstoelplek beschikbaar voor zaal 3 en 4 en zo voorkomt u teleurstellingen. Excuses voor het ongemak!

Alle zalen aan het Hereplein zijn rolstoeltoegankelijk. Aan de zijkant van het Groninger Forum aan de Herebinnensingel is een ingang geschikt voor minder-validen. Deze deur is niet vrij toegankelijk; daarom moet er bij bezoek eerst even aangebeld worden. Ons personeel doet open en is altijd bereid van dienst te zijn. Eenmaal binnen kunnen alle verdiepingen bereikt worden via onze lift. In al onze zalen zijn plaatsen voor minder-validen gemaakt. Met een kleine ingreep kan het personeel een aantal stoelen opklappen waardoor ruimte ontstaat voor rolstoelen. Op verdieping -1 is een minder-validen toilet.