Filmfestivals

Cinekid | 22 t/m 26 oktober

In de herfstvakantie bestoken we je weer met een heleboel grappige, mooie en spannende kinderfilms, uitdagende games, hippe apps en creatieve workshops.

Programma

Cinekid | 22 t/m 26 oktober

IDFA in Groningen | 22 t/m 25 november

Het IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) komt ook dit jaar weer naar Groningen met een satellietprogramma aan onafhankelijke documentaires van over de hele wereld.

Je kunt al kaarten kopen voor de Audience Favorites en onze introductiecursus.

IDFA

IDFA in Groningen | 22 t/m 25 november

Roald Dahl Festival | 28 t/m 30 december

Véél meer dan een filmfestival: met zijn derde editie is ons Roald Dahl festival inmiddels een begrip! Fabeltastische films, knotsgekke workshops, een feestelijke optocht en elke dag het Magische Fantasielab. Het programma wordt in het najaar bekend gemaakt.

Roald Dahl Festival

Roald Dahl Festival | 28 t/m 30 december

IFFR in Groningen | 30 januari t/m 3 februari 2019

Het grootste filmfestival van Nederland, het International Film Festival Rotterdam, komt naar Groningen.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

IFFR

IFFR in Groningen | 30 januari t/m 3 februari 2019

Taartrovers Film Festival

Rond eind maart 2019 komen de Taartrovers weer naar Groningen voor een weekend vol film, workshops en installaties.

Binnenkort maken we de precieze data bekend.

Taartrovers Film Festival
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.