Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Talkshow Stand van Stad
Info

Talkshow Stand van Stad

voor nieuwsgierige Stadjers

voor nieuwsgierige Stadjers

Stand van Stad

De talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we erop voor- of achteruit?

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten en denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken. En Marjolein Rover verslaat voor ons de openingen en afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit.


De laatste Stand van Stad

Stand van Stad stopt... Ja, je leest het goed: na bijna vijf jaar hangt onze redactie de microfoon aan de wilgen. Dit betekent dat onze kerstspecial de allerallerlaatste aflevering wordt en jij kunt daar natuurlijk bij zijn.

Opnames

Donderdag 21 december om 20.30 uur bij het Groninger Forum, locatie Hereplein 73.

Uitzending

Zondagavond 24 december om 20.00 uur op OOG TV.


Op zoek naar de glitter & glamour van Groningen

Societyjournaliste Marjolein Rover gaat voor Stand van Stad op zoek naar de glitter&glamour van Groningen. Ze verslaat openingen, afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit. Wil jij dat ze ook op op jouw party aanwezig is? Mail dan naar .


Beste productie lokale omroep 2017!

Ballonnen, slingers, confetti, toeters en bellen! Want Stand van Stad heeft zaterdag 9 september de OLON Nederland Award gewonnen in de categorie 'Beste productie lokale omroep 2017'. Hoezee!


Afleveringen terugkijken

Alle afleveringen én de leukste fragmenten zie je terug op ons YouTube-kanaal.


Gaat Stad erop voor- of achteruit?

Nieuw dit seizoen is ons zevenkoppige panel. Van hiphophost tot vindicatlid, van onderneemster binnenstad tot beuijmblogger, ons panel bepaalt samen met host Bram Douwes elke maand of onze stad erop voor- of achteruit gaat. Ben jij er ook bij?

Uitzending bijwonen:

21-12 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen