Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Events / Talkshow Stand van Stad
Info

Talkshow Stand van Stad

voor nieuwsgierige Stadjers

voor nieuwsgierige Stadjers

Talkshow Stand van Stad

De talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we erop voor- of achteruit?

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten en denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken. En Marjolein Rover verslaat dit seizoen voor ons de openingen en afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit.


Woon gratis de uitzending bij

Jouw favoriete Groningse talkshow Stand van Stad wordt uitgezonden op OOG TV! Zet alvast in je agenda: om 20.00 uur op 26 februari, 26 maart en 23 april.

Uitzending bijwonen?
Óf wees er zelf bij op dezelfde dag om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Je mag de opnames gratis bijwonen! Maar haal wel even van te voren een kaartje. En blijf ons ondertussen natuurlijk ook volgen op Facebook en Twitter.


Op zoek naar de glitter & glamour van Groningen

Societyjournaliste Marjolein Rover gaat voor Stand van Stad op zoek naar de glitter&glamour van Groningen. Ze verslaat openingen & afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit. Wil jij dat ze ook op op jouw party aanwezig is? Mail dan naar .


Vorige afleveringen terugkijken

Alle overige afleveringen vind je op het YouTube-kanaal van Stand van Stad.

Uitzending bijwonen:

26-02 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
26-03 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
23-04 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen