Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Events / Talkshow Stand van Stad
Info

Talkshow Stand van Stad

voor nieuwsgierige Stadjers

voor nieuwsgierige Stadjers

Talkshow Stand van Stad

De talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we erop voor- of achteruit?

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten en denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken. En Marjolein Rover verslaat dit seizoen voor ons de openingen en afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit.


Woon gratis de uitzending bij

Jouw favoriete Groningse talkshow Stand van Stad wordt uitgezonden op OOG TV! Zet ook de laatste twee afleveringen van het seizoen in je agenda: om 20.00 uur op zondag 26 maart en 23 april.

Uitzending bijwonen?
Óf wees er zelf bij om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Je mag de uitzending gratis bijwonen! Maar haal wel even een kaartje van te voren. En blijf ons ondertussen natuurlijk ook volgen op Facebook en Twitter voor leuke polls, teasers en filmpjes.

 


Op zoek naar de glitter & glamour van Groningen

Societyjournaliste Marjolein Rover gaat voor Stand van Stad op zoek naar de glitter&glamour van Groningen. Ze verslaat openingen & afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit. Wil jij dat ze ook op op jouw party aanwezig is? Mail dan naar .


Nieuwe rubriek: Ongevraagd Advies

Stand van Stad heeft een nieuwe rubriek: 'Ongevraagd advies'. In deze nieuwe rubriek praten we met stadjers over een opvallende plek in de stad waarop ons oog is gevallen. Elke aflevering sluiten we af met de vraag of de stad er op voorruit of achteruit is gegaan en vanaf nu willen we de stad een handje helpen met ongevraagd advies! 


Vorige afleveringen terugkijken

Alle overige afleveringen vind je op het YouTube-kanaal van Stand van Stad. De laatste van zondag 22 januari komt ook zo snel mogelijk online.

Uitzending bijwonen:

26-03 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
23-04 Stand van Stad
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen