Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Talkshow Stand van Stad
Info

Talkshow Stand van Stad

voor nieuwsgierige Stadjers

voor nieuwsgierige Stadjers

Stand van Stad

De talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we erop voor- of achteruit?

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten en denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken. En Marjolein Rover verslaat voor ons de openingen en afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit.


Afleveringen terugkijken

Alle afleveringen en de leukste fragmenten zie je terug op ons YouTube-kanaal.


Op zoek naar de glitter & glamour van Groningen

Societyjournaliste Marjolein Rover gaat voor Stand van Stad op zoek naar de glitter&glamour van Groningen. Ze verslaat openingen & afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit. Wil jij dat ze ook op op jouw party aanwezig is? Mail dan naar .


Nieuwe rubriek: Ongevraagd Advies

Stand van Stad heeft een nieuwe rubriek: 'Ongevraagd advies'. In deze nieuwe rubriek praten we met stadjers over een opvallende plek in de stad waarop ons oog is gevallen. Elke aflevering sluiten we af met de vraag of de stad er op voorruit of achteruit is gegaan en vanaf nu willen we de stad een handje helpen met ongevraagd advies! 

Uitzending bijwonen: