Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Staakvermaak
Info

Staakvermaak

14 februari

Films kijken, knutselen en meer...

14 februari

Staakvermaak

Omdat de leraren in het primair onderwijs op woensdag 14 februari weer gaan staken, biedt het Groninger Forum ouders, verzorgers en kinderen die dag staakvermaak met leuke films, knutselen en meer. 


Film kijken

Kom gezellig naar de film tijdens Staakvermaak. Geniet van de nieuwste Bob de Bouwer film: Mega Machines of ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes in de film Coco. Voor maar € 5,- kun je film kijken en gezellig komen knutselen aan het Hereplein.


Knutselen

In onze knutselhoek in de bovenfoyer kunnen de kinderen van 10.30 - 14.00 uur kleurplaten kleuren, buttons maken, bezig met story-starter, ozobots, makedo en lekker Valentijnsknutselen. En geheel geïnspireerd op de populaire TV-serie De Luizenmoeder naar hartelust knutselen met WC-rolletjes, dus neem je lege WC-rolletjes mee naar het Groninger Forum!


Werkplekken voor ouders en verzorgers

Terwijl de kinderen een film kijken of aan de slag gaan in de knutselhoek, kunnen ouders en verzorgers van 9.15 – 14.00 uur in onze boven- en benedenfoyer aan het werk.