Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Royal Opera House Live
Info

Royal Opera House Live

12x live opera en ballet

Het beste van het beste op modern opera- en balletgebied. Live vanuit het Royal Opera House, Londen.

12x live opera en ballet

Live vanuit Londen

Lang leve het digitale tijdperk! Van 26 september 2016 tot en met 28 juni 2017 geeft het Groninger Forum twaalf keer het podium aan de opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Londen. Deze beroemde opera's en balletten worden live 'doorgeprikt' naar het grote doek van zaal 1. Een uitgelezen kans dus om het beste van het beste op modern opera- en balletgebied te zien in Londen, maar dan in Groningen. 


Royal Opera House

Het Royal Opera House in Londen is een van de meest toonaangevende operahuizen ter wereld. Benieuwd naar alle voorstellingen van het Royal Opera House of weten welke artiesten er meespelen tijdens een uitvoering? Kan dan op de website van het Royal Opera House.


Frederick Ashton | 7 jun

Frederick Ashton's The Dream is een eigen bewerking van Shakespeare's losbandige komedieSymphonic Variations was zijn eerste werk in 1946. Marguerite en Armand is Ashtons bewerking van het welbekend verhaal van Alexandre Dumas filsWoensdag 7 juni live vanuit Londen te zien bij het Groninger Forum op het grote, witte doek. Wees erbij en geniet - naast deze prachtige voorstelling - van een hapje en drankje van het huis.


Otello | 28 jun

Otello is Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en moord. Woensdag 28 juni live vanuit Londen te zien bij het Groninger Forum op het grote, witte doek. Wees erbij en geniet - naast deze laatste prachtige operavoorstelling van dit seizoen - van een hapje en drankje van het huis. 

Seizoen 2016/2017

07-06 The dream / Symphonic v…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
28-06 Otello | Royal Opera Ho…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen