Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Events / Royal Opera House Live
Info

Royal Opera House Live

12x live opera en ballet

Het beste van het beste op modern opera- en balletgebied. Live vanuit het Royal Opera House, Londen.

12x live opera en ballet

Live vanuit Londen

Lang leve het digitale tijdperk! Van 26 september 2016 tot en met 28 juni 2017 geeft het Groninger Forum twaalf keer het podium aan de opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Londen. Deze beroemde opera's en balletten worden live 'doorgeprikt' naar het grote doek van zaal 1. Een uitgelezen kans dus om het beste van het beste op modern opera- en balletgebied te zien in Londen, maar dan in Groningen. 


Seizoen 2016/2017

Ook in de tweede helft van dit seizoen staan er weer prachtige balletten en adembenemende opera's op het programma, waaronder het klassieke ballet The sleeping beauty en Puccini's betoverende opera Madama Butterfly. Live uitgezonden op het grote witte doek bij het Groninger Forum!


Royal Opera House

Het Royal Opera House in Londen is een van de meest toonaangevende operahuizen ter wereld. Benieuwd naar alle voorstellingen van het Royal Opera House of weten welke artiesten er meespelen tijdens een uitvoering? Kan dan op de website van het Royal Opera House.


The dream / Symphonic variations / Marguerite and Armand | 7 jun

Frederick Ashton's The Dream is een eigen bewerking van Shakespeare's losbandige komedieSymphonic Variations was zijn eerste werk in 1946. Marguerite en Armand is Ashtons bewerking van het welbekend verhaal van Alexandre Dumas filsWoensdag 7 juni live vanuit Londen te zien bij het Groninger Forum op het grote, witte doek. Wees erbij en geniet - naast deze prachtige voorstelling - van een hapje en drankje van het huis.

Seizoen 2016/2017

07-06 The dream / Symphonic v…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
28-06 Otello | Royal Opera Ho…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen