Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Nederland leest
Info

Nederland leest

Ik, Robot

Ik, Robot

HET RONALD GIPHART-ROBOT EXPERIMENT

Ronald Giphart schreef in het kader van Nederland Leest samen met robot Asibot een boek. Wat is resultaat? Hoe vond Giphart het om samen te schrijven met een robot? Hoe ging het in zijn werk? Journalist Sonja Schulte zal op zaterdag 18 november hem interviewen over deze intrigerende samenwerking.


EXPO: SMART ROBOTS

Robots spelen een steeds grotere rol in onze samenleving. Op zaterdag 18 november kun je kennismaken met aantal interessante smart robots. Zo zijn er de Max Telepresence robot, Sanbot Humanoid robot, Meccanoid Robot, Wowwee MIP robot. Interactie met een robot, hoe gaat dat? Ontdek het deze middag!


Geef je mening, krijg een gratis boek

In de hele maand november delen wij traditiegetrouw in alle bibliotheken in de stad een gratis boek uit. Dit jaar krijg je het boek Ik, robot cadeau. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens?

Geef je mening in ruil voor het boek, lees de toekomst en praat mee over robotica!

Wij zijn benieuwd naar je mening over robotica en de rol die wij robots in ons leven willen geven. Er zijn zes centrale stellingen. Als je je mening hebt gegeven, kun je het boek bij een van onze bibliotheekvestigingen ophalen.

Programma