Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / kinderboekenweek 2018
Info

kinderboekenweek 2018

Vriendschap | Kom erbij!

BFF’s, hartsvriendinnen, bloedbroeders! Jullie zijn van harte uitgenodigd om tien dagen lang met ons de vriendschap te vieren!

Vriendschap | Kom erbij!

Best*Friends*Forever Festival

Hartsvriendinnen en bloedbroeders! Vier met ons het Best*Friends*Forever festival 2018! Een festival voor alle vrienden vanaf 8 jaar en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, neefjes en nichtjes en buren. En het is nog gratis ook!


Jozua Douglas vertelt en signeert

De schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2018 Costa Banana 5: De eilandenruzie vertelt en signeert voorafgaand aan het Best*Friends*Forever Festival. 


De Kletscourant

Ben jij een nieuwtjeszoeker of is tekenen je hobby? Dan zijn we op zoek naar jou! Want we gaan met elkaar een heuse Vriendenkrant maken! 


The Teenz

Dé nieuwe hitsensatie van Nederland verzorgt een spetterende slotact van het Best*Friends*Forever Festival.


De*Grote*Vriendschapstest 2018

Wie wordt het allerbeste-vetste vriendenstel van de wijk? Of de stad? Maak kans op een Cinekid VIP-arrangement voor 2 personen.


Basisscholen | groep 4 t/m 8

#BFF 90 filmwedstrijd
Maak samen met je klasgenoten een eigen vriendenverhaal en maak daarna een filmpje van 90 seconden. Dat is toch tof! Speciaal voor primair onderwijs bieden we dit programma aan. Meer weten? Check onze speciale educatiepagina.


Met heel veel dank aan

De Kinderboekenweek is een activiteit van het Groninger Forum met ondersteuning van de studenten van het ROC Menso Alting. Met medewerking van de krantenmaakster Rianne van Duin, de journalisten Lieke van den Krommenacker en Karin Sitalsing, de illustratoren van Rond Collectief en Boekhandel Van der Velde.


Lid worden!

Wist je dat je tot je 18e verjaardag gratis lid bent van de Groninger Forum Bibliotheek? Hoe eerder je lid wordt, hoe langer je daar van profiteert. En we hebben geen boetes meer als je je boek te laat terug brengt. Klinkt goed, of niet? Kom langs bij één van onze bibliotheken en word lid.


En daarna naar Cinekid!

Elk schooljaar begint met een paar weken school en dan is er alweer de Cinekidvakantie. De festivalscouts hebben leuke, spannende, gekke of lieve films gezocht in alle hoeken en gaten van Europa. De schatten die ze onderweg hebben opgedoken worden in de herfstvakantie gepresenteerd.

programma Kinderboekenweek

03-10 De*Grote*Vriendschapste…
De test is verkrijgbaar bij alle locaties
13-10 Jozua Douglas | Kinderb…
Groninger Forum Bibliotheek - Oude Boteringestraat 18, Groningen
13-10 Best*Friends*Forever Fe…
Groninger Forum Bibliotheek - Oude Boteringestraat 18, Groningen
13-10 The Teenz | Kinderboeke…
Groninger Forum Bibliotheek - Oude Boteringestraat 18, Groningen