Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / IFFR in Groningen
Info

IFFR in Groningen

1 t/m 5 februari 2017

1 t/m 5 februari 2017

International Film Festival Rotterdam in Groningen 2017

Welcome to Planet IFFR! In vijf dagen tijd heeft het Groninger Forum ook in 2017 een dwarsdoorsnede van al het moois dat het International Film Festival Rotterdam te bieden heeft vertoond. De Groningse pocketeditie van het IFFR vond plaats van woensdag 1 t/m 5 februari 2017.


Einduitslag publieksenquête

Tijdens het festival werden er scheurkaarten uitgedeeld en met die scheurkaarten konden bezoekers een cijfer van 1 t/m 5 geven voor de film. Hieronder vind je de einduitslag van de publieksenquête.

Top 3 - einduitslag zondag 5 februari 23.45 uur

1.

Het doet zo zeer

4,62

2.

Moonlight

4,59

3.

The woman who left

4,42


.
Benieuwd naar de hele lijst? Klik hier


Bedankt!

Met dank aan de volgende organisaties kon het International Film Festival Rotterdam in Groningen worden georganiseerd: IFFR Rotterdam, Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Groninger Forum Businessclub, Bos & Bos catering, Grand Theatre, Vera, Der Aa-kerk, Bijzondere locaties Groningen, Cine Media, OOG TV, Prime, Dagblad van het Noorden, Volle Zalen en Global textware.

En natuurlijk heel erg bedankt alle medewerkers en vrijwilligers die er mede voor hebben gezorgd dat het festival ook in 2017 weer een succes is geworden!