Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / IDFA in Groningen
Info

IDFA in Groningen

23 t/m 26 nov 2017

Het IDFA komt weer naar Groningen met bijzondere documentaires. 

23 t/m 26 nov 2017

Kaartverkoop gestart!

Schrijf het in je agenda: het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) in Groningen, van do 23 t/m zo 26 november. Groningen maakt zich op voor vier dagen lang de beste, prachtigste, gekste en mooiste documentaires uit alle windstreken in vele gevallen geflankeerd door inleidingen, Q&A’s en nagesprekken met makers. 


Introductiecursus | IDFA

Met (meer) voorkennis naar het IDFA? Dat kan! De Groninger Forum Academie biedt een introductiecursus aan waarin Jan Salden je meeneemt in de wereld van documentaires en laat je van alles zien, zodat je straks met andere ogen tijdens het IDFA in Groningen kunt kijken. Een 'must visit' voor documentaireliefhebbers.


Muziekdocumentaire

We vertonen maar liefst vijf muziekdocumentaires van het IDFA in Groningen: Eric Clapton: Life In 12 Bars, Ryuichi Sakamoto: Coda, American Valhalla, Chavela en Living on Soul.


Naar IDFA met je Cinevillepas

Heb je een Cinevillepas? Dan kun je gratis naar alle documentaires van het IDFA in Groningen. Kaarten kunnen vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling worden opgehaald. Je kunt al wel eerder telefonisch kaartjes reserveren (050 3683602, tijdens de openingstijden van de kassa).