Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Events / Exposities
Info

Exposities

Locatie Oude Boteringe- straat 18

Bezoek de exposities in het Groninger Forum, of exposeer zelf!

Locatie Oude Boteringe- straat 18

Marianne Brouwer | Stadsgezichten | 1 feb - 31 mrt

De stad met al haar levendigheid vormt de belangrijkste inspiratiebron voor de schilderijen van Marianne Brouwer. Ze schildert schetsmatig en intuïtief vanuit de directe waarneming, waarbij de confrontatie met de complexiteit en dynamiek van de scene belangrijk is. Ritmische structuren, kleur en beweging zoals ze daar op het moment van schilderen zijn, vormen de leidraad voor haar werk. Marianne viel direct na haar afstuderen al op: lees hier het artikel over haar werk in de NRC. Van 1 februari t/m 31 maart kun je Marianne's werk bewonderen in het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18.


Liesje Stander | Exploring Materiality | 1 feb - 31 mrt

Liesje Stander is een schilder van het moderne leven en van haar eigen werkelijkheid. Onthullende beelden door lagen verf. Liesje communiceert haar ideeën van schilderen door middel van composities van portretten en stillevens. Materiaal en proces worden daarom de belangrijkste componenten van de schilderkunst. Van 1 februari t/m 31 maart exposeert Liesje Stander in het Groninger Forum locatie Oude Boteringestraat 18.


Kunstpraat

Elke maand interviewen we een kunstenaar die exposeert in het Groninger Forum. Wat inspireert hem of haar en welke technieken worden er gebruikt?

Rechts bovenaan deze pagina, onder 'activiteiten expo's', vindt je de eerstvolgende Kunstpraat.


Werk aanschaffen?

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van werk van een van de kunstenaars die in het Groninger Forum exposeren? Dat kan! Neem daarvoor contact op met de kunstenaar zelf of met Marielou van der Hoef: .

(Afbeelding: City Story Stool - Klein Lena van der Wal)


Ook exposeren in het Groninger Forum?

Wij bieden vooral graag startende kunstenaars de kans hun werk te laten zien aan een groot publiek. Heb je interesse of wil je graag meer weten? Stuur dan een e-mail naar Marielou van der Hoef: .


Exposerende kunstenaars 2017

In 2017 hebben de volgende kunstenaars bij het Groninger Forum geëxposeerd:

Activiteiten expo's