Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Exhibition on screen
Info

Exhibition on screen

Inter- nationale exposities

Inter- nationale exposities

Exhibition on screen

Internationale succesvolle filmreeks waarin een tour door een van de grote kunstexposities wordt gepresenteerd als film. Te zien in ons filmtheater aan het Hereplein.


Vermeer | zo 28 jan

In een tentoonstelling getiteld ‘Vermeer and Music: The Art of Love and Leisure’ heeft The National Gallery gekozen om zich te concentreren op Vermeer's relatie met muziek.


Cézanne | zo 25 feb

Men kan de 20e-eeuwse kunst niet waarderen zonder de betekenis en genialiteit van Cézanne te begrijpen. Toegewijd aan het portretwerk van Paul Cézanne, opent de tentoonstelling in Parijs voordat deze naar Londen en Washington reist.


Girl with a pearl earring | zo 1 apr

Na twee jaar op een wereldberoemde tour, is ‘The Girl With a Pearl Earring’ terug in het geliefde Mauritshuis in Den Haag. De prachtig gefilmde documentaire gaat in op de vele onopgeloste raadsels rondom het buitengewone schilderij en zijn mysterieuze schepper Vermeer. 


Exposities in de bibliotheek

Minder bekende namen dan Vermeer en Cézanne, maar toch de moeite waard: in onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat exposeren altijd wel een of meerdere kunstenaars. Kom tijdens openingstijden langs, zie, beleef en bewonder!

programma

28-01 Vermeer | Exhibition on…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
25-02 Cézanne | Exhibition o…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
08-04 Girl with a pearl earri…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen