Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / De Filmclub
Info

De Filmclub

De Filmclub

Iedere eerste vrijdag van de maand, een exclusieve avant-première!

De Filmclub

De Filmclub

Het derde seizoen van De Filmclub gaat in oktober 2018 van start! Iedere eerste vrijdag van de maand krijgen leden een exclusieve avant-première te zien en wordt de film ingeleid door onze filmprogrammeur. Je kunt hier alvast je filmclubticket voor het derde seizoen kopen. 


Wat kost het?

Deelnamekosten zijn € 62,50 voor 7 films, inclusief een inleiding en een kopje koffie of thee voorafgaand aan de film. Het is mogelijk een introducee mee te nemen, deze betaalt € 10,50 entree per film (zolang de voorraad strekt). Koop hier alvast je filmclubticket voor het nieuwe seizoen. 


Voor in je agenda | nieuwe seizoen

Noteer het in je agenda, de data van het komende seizoen Filmclub zijn: 5 oktober, 2 november, 7 december, 4 januari 2019, 8 februari 2019 (tweede vrijdag van de maand i.v.m. IFFR in Groningen), 1 maart 2019, 5 april 2019. De Filmclub start om 13.30 uur. 


Reacties van bezoekers

Een paar reacties van eerdere Filmclub bezoekers:

"Mooi platform om kwalitatief goede films te vertonen, ik kijk er iedere keer weer naar uit'. 

"Leuke maandelijkse verrassing!'. 

"Ik vind het heerlijk om tegen een leuke prijs veel filmhuisfilms te zien zonder dat ik hoef uit te kiezen. Dan zie je films die je zelf misschien niet zou kiezen en het is heel gezellig".