Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Events / Boek & Film
Info

Boek & Film

Zomerstop

De eerste donderdag van oktober gaan we weer verder met de boekverfilmingen!

Zomerstop

Nieuwe serie start in oktober

Dit najaar is de populaire serie Boek & Film terug met drie nieuwe boekverfilmingen. Iedere eerste donderdag van de maand om 14.00 uur. We trappen in oktober af met The circle, verfilming van het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers. Vervolgens vertonen we in november My cousin Rachel, waarin een jonge Engelsman wraak wil nemen op zijn mysterieuze nicht. En tot slot in december de beklemmende thriller The beguiled.


Met inleiding van...

'Het boek is beter, de film is spannender. Het boek laat ruimte voor mijn verbeelding, de film klopt niet.' Waar verhalen zijn, leeft de discussie, zeker als hetzelfde verhaal op geheel verschillende manieren wordt verteld. Daarom wordt elke aflevering van Boek & Film ingeleid door filmjournalist Harry Peters, bekend van filmfestival Film by the Sea en gespecialiseerd in film & literatuur.


Lees het boek bij de film!


Ontvang ook de reader

Ongeveer een week voorafgaand aan de film sturen we je per e-mail een reader met allerlei informatie, leuke weetjes en filmpjes over de film. Speciaal voor jou samengesteld, alvast ter voorbereiding of gewoon om lekker te lezen mocht je niet in de gelegenheid zijn om de film te zien.

Wil je deze reader ook graag ontvangen, meld je dan hieronder aan.

Programma Boek & Film

05-10 The circle | Boek & Film
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
02-11 My cousin Rachel | Boek…
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen
07-12 The beguiled | Boek & Film
Groninger Forum - Hereplein 73, Groningen