Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Bibliotheek / Gastvrouwen en -heren gezocht
Info

Gastvrouwen en -heren gezocht

Het Groninger Forum zoekt vrijwilligers

Voor onze bibliotheekvestigingen in de wijken Selwerd, Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg, Hoogkerk en De Wijert zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en -heren (op basis van vrijwilligheid en uren in overleg). Maak jij gemakkelijk contact, ben je flexibel, digitaal vaardig, zelfstandig en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan zoeken we jou!

Wat ga ik doen?

Als gastvrouw/-heer ben jij hét gezicht voor onze bezoekers. Je ontvangt hen gastvrij en je beantwoordt allerlei vragen. Je helpt ze bij de uitleenautomaten, printers en computers en onze online catalogus. Je helpt bij het verwerken van boeken, ondersteunt bij allerlei activiteiten en zorgt ervoor dat de wijkvestiging er tip top uitziet. 

Wat krijg ik terug?

Naast leuke collega's én de mogelijkheid om veel te leren, krijg je mooie Groninger Forum voordelen zoals korting op ons cursusaanbod én natuurlijk een kerstpakket.

Ja, dit lijkt me leuk!

Download hieronder het sollicitatieformulier (via de knop 'solliciteer nu'), vul het in en stuur het formulier via e-mail naar . We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of opmerkingen e-mail dan naar of bel tijdens kantooruren met Hans van Hest 050 5710528.

Lewenborg banner