Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Bibliotheek / Digitaal aanbod / Computers met internet
Info

Computers met internet

VANAF 1 JANUARI 2018 >> INLOGGEN

Bij alle bibliotheekvestigingen van het Groninger Forum kun je gratis gebruik maken van de computers met internet.

Niet meer anoniem

Vanaf 1 januari 2018 kun je niet meer anoniem bij ons internetten, maar moet je inloggen. Waarom? Helaas wordt ons internet ook gebruikt voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat willen we in de toekomst uiteraard voorkomen.

Hoe moet ik straks inloggen?

Om in te loggen op onze computers moet je lid zijn van onze bibliotheek. Je logt dan in met je lenersnummer en wachtwoord. Ben je geen lid, dan kun je gebruikmaken van een internetabonnement: voor € 10,- per jaar kun je internetten op onze computers bij al onze bibliotheekvestigingen. Dit abonnement sluit je af bij de klantenservice in onze vestigingen.

Twee uur per dag

Je kunt per dag maximaal twee uur ingelogd blijven. Op die manier krijgt iedereen de mogelijkheid om te internetten en wordt de tijd eerlijk verdeeld. Na twee uur word je automatisch uitgelogd, uiteraard krijg je van te voren een seintje.

Digitale databanken en Office zonder inlog beschikbaar

Wil je alleen de digitale databanken raadplegen of gebruikmaken van Office-programma's zoals Word of Excel, dan hoef je niet in te loggen en heb je ook geen abonnement nodig. Het inloggen geldt dus alleen voor internet.

Wil je meer weten?

Kom je er niet uit of wil je graag meer weten over het inloggen of het internetabonnement, dan kun je terecht bij onze medewerkers in de bibliotheek. Ze helpen je graag!