Het nieuwe
bibliotheekabonnement


Nog meer lenen, lezen, luisteren en kijken. Geen gedoe meer met bijbetalen en boetes. Gewoon simpel en helder.

Dát is het nieuwe abonnement van het Groninger Forum.


Vanaf 1 december 2016


  • Nooit meer een boete
  • Meer actuele boeken
  • 10.000 gratis e-books
  • 25 items tegelijk, 4 weken lang in huis

Het nieuwe biblotheekabonnement

Wat verandert er?


In plaats van negen verschillende abonnementen hebben we gekozen voor één abonnement voor volwassenen en één gratis abonnement voor kinderen en jeugd t/m 18 jaar. Hoe dat abonnement eruit ziet? We hebben alle veranderingen voor je op een rij gezet. Per 1 december profiteert iedereen gelijk van de voordelen van het nieuwe abonnement, ongeacht wat de voorwaarden van je oude abonnement waren.


Wat verandert er?

Moet ik iets doen?


Vind je de veranderingen net zo aantrekkelijk als wij dat vinden? Dan hoef je helemaal niets te doen. Het nieuwe abonnement gaat pas in vanaf het moment dat je huidige abonnement is afgelopen. Tegen die tijd stap je automatisch over en ontvang je een persoonlijke brief waarin we uitleggen wat er voor je verandert.


Veel meer dan lenen


Naast het nieuwe abonnement doen we er alles aan om het leuker en aangenamer te maken voor onze leden. Zo zijn we vaker en langer open en stop je buiten sluitingstijd de uitgelezen boeken gewoon in de in de inleverbus. Met een kop goede koffie, een computer met gratis internet, een printer in de buurt en snelle wifi, is het in het Groninger Forum heerlijk werken. En wat te denken van onze gratis apps? Met LuisterBieb geniet je thuis van audioboeken en via PressReader heb je toegang tot 5.000 kranten en tijdschriften van over de hele wereld. Uitgelezen of uitgewerkt? Kom dan naar eens van onze activiteiten, cursussen of workshops.


Moet ik iets doen?

Veelgestelde vragen


We kunnen ons voorstellen dat je ondanks deze uitleg toch nog een aantal vragen hebt. Wil je meer weten over het abonnement en de Stadjerspas, over terugbrengen, verlengen en reserveringen, of over de boetes die we afschaffen? Misschien kun je het antwoord vinden bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan persoonlijk contact met ons op.


Contact


E leners@groningerforum.nl
T 088 506 19 00 ma t/m vr 9.00 - 18.00 uur
Of kom tijdens openingsuren langs in een van onze locaties.

Veelgestelde vragen

Groninger Forum?


Het Groninger Forum is een spectaculair gebouw dat achter de Grote Markt verrijst. Het wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, vol exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, horeca en het nieuwe Nederlands Stripmuseum. Op de bovenste verdieping komt een skylounge met restaurant, een dakterras met openluchtbioscoop en een fantastisch uitzicht over de stad. Tot de opening in 2019 zijn we actief op verschillende locaties: de bioscoop aan het Hereplein, de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat en in de wijken Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk.

Volg de bouw van het Groninger Forum

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van alle activiteiten van het Groninger Forum? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


Biblionet Groningen en het Groninger Forum zijn de organisaties achter de bibliotheken in de provincie Groningen. Het Groninger Forum bedient de vestigingen in de stad en Biblionet Groningen is verantwoordelijk voor de vestigingen in de rest van de provincie Groningen.

Groninger Forum