Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Eetcafé
Info

Café Hereplein: Eten & Drinken

Natuurlijk biedt de locatie van het Groninger Forum aan het Hereplein meer dan debat, film en cultuur. U kunt in het Groninger Forum ook prima wat eten, drinken, mensen kijken en ontmoeten: in de foyer beneden, in het filmcafé op de eerste etage en bij mooi weer op het terras voor de deur, onder de bomen of in de volle zon.

Openingstijden café Hereplein

Maandag t/m vrijdag 15:30 uur, zaterdag 12:30 uur, zondag 10:30 uur. Het café sluit in de regel een uur na het einde van de laatste voorstelling. Het Groninger Forum heeft de beschikking over gratis WiFi; vraag er even naar bij de bar!

Diner van woensdag tot zondag

Van woensdag- tot en met zondagavond (vanaf 17.00 uur) serveren wij een heerlijke maaltijd. In verband met drukte op sommige piekmomenten adviseren wij u te reserveren.

Dineractie: eerst lekker eten, dan een mooie film. Nu voordelig met de combikaart!

Wilt u naar de film én vooraf (of achteraf) lekker eten? Dan hebben wij iets voor u: de combikaart. Voor slechts € 26,- krijgt u een tweegangen diner (hoofdgerecht met soep naar keuze of een hoofdgerecht met nagerecht naar keuze) en een filmkaartje. Een ander voorgerecht dan soep kan natuurlijk ook, alleen dan berekenen we een meerprijs van € 3,50. U koopt de combikaart bij de kassa van het Groninger Forum aan het Hereplein. Deze kaarten zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen. Drankjes rekent u apart af. Eet smakelijk en veel kijkplezier!